HITNA REAKCIJA IZ PARTIZANA: Sve što je Suma izneo je VELIKA LAŽ!

Autor:

Sport

22.09.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko časova nakon što se Sejduba Suma oglasio preko Instagram lajva u kojem je otkrio da ga je nekoliko puta trener crno-belih Aleksandar Stanojević odstranio iz tima i protiv njegove volje, oglasili su se i iz Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Kratak komentar na Sumine reči da je i sportski direktor kluba iz Humske, Ivica Iliev.  

- Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoji ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija. Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi - jasan je Iliev.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading