HRVAT I BOSANAC NADIGRALI VLAHOVIĆA: Inter EKSPRESNO PREOKRENUO Fiorentinu!

Autor:

Sport

21.09.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fiorentine poražena je na svom stadionu u meču petog kola Serije A od strane aktuelnog šampiona, Intera iz Milana rezultatom 1:3.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlahović zaustavljen protiv Intera

Tim iz Firence je maestralnom igrom u većini prvog dela meča došao do vođstva preko Sotila u 23. minutu meča. Pojačanje iz Štutgarta Niko Gonzales je proigrao Sotila koji nije imao težak posao s obzirom na to da je sproveo loptu u nebranjenu mrežu.

Ujedno to je bio i rezultat sa kojim se i otišlo na odmor. 

"Neroazuri" su delovali bezopasno tokom provg dela igre, a najbolju priliku imao je Hakan Čalhanoglu kada je dobro izveo slobodan udarac, ali je Dragovski sačuvao svoju mrežu.

Međutim, ujedinio je snage Inter pred start drugog poluvremena, što je dalo rezultat ubrzo nakon sudijskog zvižduka.

Ipak, moglo je da bude i drugačije da je srpski internacionalac Dušan Vlahović bio precizniji kada je šutnuo iz daljine, međutim, gosti su to kaznili i to preko Darmijana.

Nekadašnji bek Mančester junajteda je nesebično proigrao Nikolo Barela, a Darmijan je lako sproveo mrežu u gol Intera. Sve se to odigralo u 52. minutu. 

Samo tri minuta kasnije usledio je novi šok za goste iz Firence a strelac je bio Edin Džeko, pojačanje koje je na "Meacu" stiglo iz redova Rome. 

 

 

U samoj završnici meča, kada je euforija domaćih splasnula a stvari se postavile na svoje mesto, konačan rezultato postavio je Ivan Perišić u 87. minutu meča. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading