PLATA SKORO PET MILIONA: Dogovoreno! Dušan Vlahović od 80.000.000 evra!

Autor:

Sport

09.09.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentatvac Srbije, Dušan Vlahović na pragu je potpisivanja jednog od najskupljih ugovora u istoriji italijanske Fiorentine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlahović pred ispisivanjem istorije

Podsetimo se najpre da je Vlahović bio u finišu prelaznog roka blizu prelaska u madridski Atletiko za 70.000.000 evra, međutim Fiorentina se u poslednji čas povukla iz pregovora, procenivši da bi narednog leta mogla još više zaraditi za mladog srpskog napadača.

Upravo iz tog razloga je imućni gazda Viole, Roko Komiso, odlučio da pojača svoju ponudu, odnosno platu srpskog golgetera i "otkači" Špance.

- Nisam razočaran što ostajem u Fjorentini, jer je to bila moja odluka. Ne razmišljam o transferu, iako je bilo dosta pritiska", kazao je Vlahović nakon što je posao propao. "Ne znam da li ću uspeti da ponovim brojke koje sam imao prošle sezone, ali potpuno verujem u sebe. Postavio sam ciljeve za ovu takmičarsku godinu i učiniću sve da ih ostvarim - istakao je Vlahović. 

Nedugo zatim oglasio se i Komiso:

- Razgovarao sam sa Dušanom i stekao utisak da je zaista želeo da ostane. Nadamo se da ćemo sklopiti dogovor i potpisati novi ugovor. Razgovaraćemo čim se vrati u Firencu posle završetka reprezentativnih obaveza. 

Lokalni mediji u Toskani objavili su danas kako se Vlahović složio sa svojim ostankom na Artemio Frankiju pošto mu je obećan najveći ugovor u istoriji kluba iz Firence.

Navodno, sa lako ostvarivim bonusima plata našeg internacionalca na godišnjem nivou mogla bi da naraste do 5.000.000 evra, što je čitav milion više nego što je doskora primao Frank Riberi.

Sa takvim primanjima Vlahović bi se probio u sam vrh liste igrača koji najviše zarađuju u Seriji A.

Ali to nije sve. Srbin se na taj način ne bi obavezao na bezuslovnu vernost. Trenutno se, kako navode isti izvori, pregovora o fiksnoj izlaznoj klauzuli koja bi trebalo da bude postavljena na čak 80.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading