UEFA POGURALA PARTIZAN: U Humsku stigla radosna vest pred nastavak LK!

Autor:

Sport

21.09.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stižu poslednje informacije iz evropske kuće fudbala, odbačene su optužbe za navodni rasizam koji je “pretrpeo” igrač Santa Klare, Alano, na revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencija protiv beogradskog Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Partizan će igrati pred svojim navijačima

Podsetimo se,Alano se tokom drugog poluvremena požalio četvrtom arbitru iz Engleske, Endiju Medliju kako ga je neko sa tribina stadiona u Humskoj vređao, a vrlo brzo su sve zabeležili delegat i prvi sudija te utakmice, Kreg Pouson iz Engleske.

Iako se UEFA na svom zvaničnom sajtu te srede još uvek nije objavila odluku, izvesno je da je u Humsku stigao jasan signal da je istraga završena i da su optužbe odbačene, pa su u skladu sa tim u Humskoj odmah i reagovali puštanjem u prodaju špaketa julaznica za sve tri utakmice Lige konferencija.

Da je došlo do drugačije presude, paketi za tri naredna meča ne bi se našli u prodaji, jer UEFA ima nultu toleranciju kada je rasizam u pitanju i sigurno je da bi stadion u Humskoj bio zaključan najmanje za jedan meč grupne faze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading