STANKOVIĆ SE ZADOVOLJNO SMEŠKA, DELIJE U EKSTAZI: Na Marakani OVO dugo nije viđeno!

Autor:

Sport

21.09.2021

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde, golom Aleksandra Kataija, uspeli su da izbegnu poraz u 165. Večitom derbiju, a miljenik Delija je u Humskoj nastavio sjajan niz.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai slavi sa saigračima gol u Večitom derbiju u Humskoj

Naime, Kataiju je to bila sedma vezana utakmica u crveno-belom dresu na kojoj je zatresao mrežu rivala. On je seriju počeo protiv Kluža, 17. avgusta, u meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope (4:0), a nastavio je u narednih šest susreta.

Takođe, bivši igrač Vojvodine upisao se po treći put u listu strelaca na okršajima sa Večitim rivalom, dok će naredni put imati priliku da stigne aktuelnog trenera Dejana Stankovića, koji je tokom karijere dao četiri gola "parnom valjku". Apsolutni rekorder derbija je Marko Valok sa 13 golova.

Republika

Foto: Starsport

"Rešeta" - Aleksandar Katai u duelu sa Bibrasom Nthom

Ukupno gledajući, Katai je u tekućoj takmičarskoj godini na 14 susreta bio deset puta strelac, a njegova sjajna forma raduje Dekija i Delije pred jesenje izazove u Superligi Srbije i grupnoj fazi drugog po rangu evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading