NAIVNO I NEOZBILJNO: Jojić i Natho JEDNOGLASNI nakon remija u Večitom derbiju!

Autor:

Sport

19.09.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su sa 1:1 u 165. Večitom derbiju, a meč su analizirali vezisti crno-belih, Bibras Natho i Miloš Jojić.

Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho na meču protiv Crvene zvezde

Izraelcu je posebno krivo što "parni valjak" nije na vreme zatvorio susret.

Ušli smo u meč sa idejom da ćemo pobediti. Pokušali smo to i da uradimo. Stvarali smo mnogo šansi, ali smo i promašivali - počeo je Natho, pa dodao:

- U derbiju moraš da znaš da završiš utakmicu, da daš još taj jedan gol, da kako se kaže ‘ubiješ’ utakmicu. Ali, i to je fubdal. Sada moramo da zaboravimo i da nastavimo dalje, šampionat se nastavlja. I kada pobediš u derbiju to ne znači da ne moraš da pobeđuješ u drugim utakmicama. To je ono što nam je sada važno.

- Situacija je takva kakva i je i jasno nam je da moramo da pobeđujemo u svim utakmicama. Jedini način za to je da idemo meč po meč, da budemo koncentrisani i mislim da to možemo da uradimo - zaključio je Bibras Natho.

U sličnom tonu govorio je i popularni Zeka, koji je remi svoje ekipe okarakterisao "naivnim".

Republika

Foto: Starsport

"Naivan remi" - Miloš Jojić

Pa dobro, u prvih petnaest, dvadeset minuta smo nekako bojažljivo igrali i Zvezda je bila za nijansu bolji rival, ali od tog momenta smo zaigrali bolje i u jednom momentu samo mi postojali na terenu i stvarali šanse i dali gol pa ostaje žal što nismo dali još neki gol i priveli utakmicu kraju već smo naivno primili gol pred sam kraj meča - izjavio je Miloš Jojić.

Podsetimo, crno-beli su zadržali čelnu poziciju na tabeli Superlige Srbije, a imaju dva boda prednosti u odnosu na branioca titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
stanko

20.09.2021 12:08

Pa ti Jojicu si kriv za gol,stojis i zevas,a Kataji skace.U proslom si derbiju skrivio penal.Ti si za penziju.