NEŠTO SE KRIJE U HUMSKOJ?! Uprava se TAJNO okupila, procurele informacije O ČEMU SE RADI!

Autor: Republika

Sport

16.09.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok fudbalere na Kipru čeka debi u Ligi konferencija, u političkom životu kluba u Beogradu javljaju se novi sumnjivi momenti.

Republika

Foto: Starsport

Generalni direktor Miloš Vazura i predsednik kluba Milorad Vučelić

Klub iz Humske je u utorak održao redovnu godišnju Skupštinu u prostorijama "Zemunela", pritom zatvorenu za javnost.

Osim toga, izveštaj sa Skupštine je objavljen na sajtu tek dan kasnije. Kašnjenje i zatvorenost za javnost smatraju se neobičnim potezima, koji stavljaju veliki znak pitanja na trasparentno, otvoreno funkcionisanje kluba. Čak je i "Sportski žurnal" objavio naslov "Partizanova tajna skupština".

- Redovna godišnja Skupština Fudbalskog kluba Partizan održana je juče u sportskom centru “Partizan – Teleoptik”. Na sednici su razmatrani izveštaji Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora. Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura, kao i izveštaj Nadzornog odbora koji je delegatima Skupštine podneo predsednik Nadzornog odbora Miloš Kostić.

Delegatima Skupštine su se između ostalog obratili i članovi Upravnog odbora kluba Mladen Mijatović u vezi sa novom digitalnom strategijom nastupa FK Partizan, kao i Dragan Trailović, koji je govorio o uspešnoj saradnji Kluba sa školama fudbala u Srbiji i regionu.

Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi - piše na zvaničnom sajtu FK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miga

16.09.2021 14:32

A Sto Tajno?

Miga

16.09.2021 14:35

Da niste mozda privatizovali klub a sve jedno vas sramota to da saopstite.