GROBARI U TRANSU: U Partizan se vraća reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

13.09.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnji prelazni rok u Srbiji i dalje nije završen a beogradski Partizan je u samom finišu pripremio još jednu bombu.

Republika

Foto: Starsport

Ljajić bi ponovo mogao da zaigra u Humskoj

Crno-beli su, podsetimo, vratili u svoje redove defanzivca Nemanju Miletića koji je okončao saradnju sa Al Raedom, a iz holandskog Tventea su angažovali brzonogog krilnog napadača Kvinsija Meniga koji je već debitovao protiv Radničkog u Kragujevcu.

Međutim, sada turski mediji spekulišu da je na meti Partizana bio i još jedan bivši fudbaler crno-belih, ofanzivni vezista Bešiktaša Adem Ljajić.

Podsetimo se, on je ovog leta izgubio mesto u prvom timu Bešiktaša, a čelnike kluba je naljutio odbijanjem da prihvati jednu od dve ponude koje su stigle iz Spartaka iz Moskve i solunskog PAOK-a.

Navodno je potom u igru ušao i Partizan koji je nameravao da Ljajića dovede na pozajmicu iz Bešiktaša i, prema informacijama iz Turske, bio spreman da Ljajiću plaća deo godišnjih primanja.

Ta primanja u Bešiktašu ove sezone ukupno iznose 3.200.000 evra, a crno-beli su navodno bili spremni da plate 200.000, dok su Turci tražili duplo više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milan

16.09.2021 16:09

Vucelic je beskrajno zlo u srpskoj politici a u sportu da negovorim.To ceo narod vidi i grozi se tog odvratnog lika .Niko normalan nemoze da vari takve ljude u svom zivotu..Covek za svaku vlast i sve vladare ...klasican ljudski smerad...Dok god prljavom motkom coveka neizbace sa svih mogucih polozaja do kojih se dograbio iskljucivo slugeranjem, poltronstvom i iskljucivo iz licne koristi nikom svanuti nece . Ovakvi komunjarski otpaci i dalje drmaju nasom zemljom. Ovo zna apsolutno svaki covek ove zemlje al ne vredi nista se nemenja vec 70 godina.

Odgovori 16 7