FEŠTA NA MARAKANI: Lagana trojka protiv Proletera za "srećan rođendan" i miran san pred meč sa Bragom! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.09.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Proletera rezultatom 3:0 u 8. kolu Superlige Srbije, uz feštu navijača na tribinama povodom proslave 58. rođendana stadiona "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Zvezda - Proleter

Zvezdi je ovo šesta uzastopna pobeda u šampionatu, pa će crveno-beli u dobrom raspoloženju dočekati Bragu na stadionu "Rajko Mitić" 16. septembra u okviru prvog meča grupne faze Lige Evrope.

Dejan Stanković je izveo izuzetno ofanzivnu postavu, pa smo zajedno na delu videli Dionija i Pavkova, a u drugom poluvremenu je viđen debi i Rišaira Živkovića.

Terenska inicijativa se šampionu Srbije isplatila u 24. minutu, a strelac je bio Sanogo. Katai iz slobodnjaka sa 30 metara ubacuje na levu stranu kaznenog, Degenek spušta na peterac Sanogu, koji smešta loptu u mrežu.

Samo četiri minuta kasnije, Katai je duplirao prednost majstorijom, predriblao golmana i smestio loptu u praznu mrežu. Sa rezultatom 2:0 se otišlo na veliki odmor.

 

 

Pored proslave 58. rođendana na stadionu "Rajko Mitić" i strateg Zvezde Dejan Stanković je napunio 43 godine, pa sigurno nije imao ništa protiv što su navijači napravili pravi spektakl!

Simbolično, u 58. minutu se pojavila Pojavila se šetalica na Severu, a potom je usledila bakljada.

Na utakmici je bilo 19.035 gledalaca.

Pavkov je upravo u 58. minutu imao sjajnu šansu za gol, ali nije bio precizan, a samo četiri minuta kasnije je morao da napusti teren zbog povrede.

Katai postiže drugi pogodak u 75. minutu, Ivanić ga je uposlio kao kod prvog pogotka, a  on gađa u gornji levi ugao i stavlja tačku na ovu utakmicu. Samo minut kasnije, Gajiću je poništen gol zbog ofsajda, a do kraja utakmice nije bilo uzbuđenja.

Pogledajte slavljeničku atmosferu sa stadiona "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading