PREOKRET PARTIZANA NA ČIKA DAČI: Evrogol Jojića, pogađali Holender i Rikardo - crno-beli napravili ODLIČNU UVERTIRU za Anortozis! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.09.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana zadržali su maksimalan učinak u Superligi Srbije, a nova "žrtva" crno-belih ovog popodneva bio je kragujevački Radnički koji je savladan na stadionu "Čika Dača" u okviru 8. kola Superlige Srbije rezultatom 3:1 (2:1).

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Radnički - Partizan

Vicešampion Srbije je tako upisao sedmu pobedu, ali nije sve išlo tako glatko po Beograđane u Šumadiji.

Već u osmom minutu as Kragujevčana Varjačić je probio po desnom boku, pa je uputio centaršut, a usledila je slaba reakcija Saničanina koji je zatresao mrežu Popovića.

Ipak, to kao da je razmrdalo izabranike trenera Aleksandra Stanojevića. Jojić je doneo izjednačenje u 39. minutu, a u nadoknadi prvog dela igre Holender je pogodio u rodnom gradu za preokret - 1:2!

Već početkom drugog dela igre, Rikardo Gomeš je devetim prvenstvenim pogotkom povisio na 3:1, čime je praktično "pečatirao" slavlje gostiju.

U 60. minutu susreta debitovao je Kvinsi Menig, koji je odigrao pola časa, a na teren je ušao umesto Lazara Markovića.

Podsetimo, Partizan u četvrtak gostuje Anortozisu na Kipru u prvom meču grupne faze Lige konferencija, a Kragujevčani su ostali u sredini superligaške tabele sa osam osvojenih poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading