ŠOK IZ PARIZA: Ništa od Mesija i Ramosa ZAJEDNO NA TERENU!

Autor:

Sport

10.09.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Pari Sen Žermena su dočekali debi Lionela Mesija, ali na Serhija Ramosa će morati još da pričekaju, pošto iz Pariza stižu loše vesti!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Serhio Ramos

Očekivalo se da će Španac konačno debitovati za Pari Sen Žermen protiv Klermona u subotu, ali ne samo da se to neće desiti, već stiže informacija da je Ramos opet povređen!

Problem pravi nelagodnost u predelu lista, tako da se sada Ramos nalazi još jednom u fazi oporavka i još uvek je upitno kada će na teren.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Serhio Ramos na oproštaju u Madridu

Pretpostavke su da neće moći da zaigra za PSŽ barem još dve do tri nedelje, tako da će gotovo izvesno propustiti u otvaranje Lige šampiona protiv Klub Briža.

Bivši kapiten Real Madrida prolazi kroz teške trenutke jer je poslednjih godinu dana konstantno na listi povređenih, a izgleda da nećemo uskoro gledati nekada velike rivale Mesija i Ramosa koji jurišaju sa iste strane!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading