PLANETA U STRAHU: Legendarni Pele u bolnici!

Autor: Republika

Sport

06.09.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska ikona Brazilac Pele već šest dana je u bolnici, usled zdravstvenih problema za koje još ne postoji dijagnoza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pele

Ono što je pozitivna vest za možda najboljeg fudbalera svih vremena jeste da bolest nije ozbiljnije prirode.

Brazilska novinska agencija "Globo" saopštila je da je Pele bio na rutinskim pregledima u bolnici "Albert Ajnštajn" u Sao Paulu kada je otkriven još uvek nerazjašnjeni problem. Peleov poslovni menadžer Džo Fraga rekao je da nema razloga za zabrinutost.

- Puna baterija testova/skeniranja/kolonoskopije/krvi itd. Ne radi sve u jednom danu - napisao je Fraga u poruci za genciju "Rojters".

Prošle godine je Peleov sin otkrio da je trostruki svetski šampion bio depresivan zbog lošeg zdravlja i da nerado napušta kuću jer ne može da hoda bez pomoći, iako je Pele kasnije javno demantovao tu izjavu:

- Dobro sam. I dalje prihvatam svoja fizička ograničenja na najbolji mogući način, ali nameravam da nastavim dok se "lopta kotrlja". Imam dobre i loše dane. To je normalno za ljude mojih godina. Ne bojim se, odlučan sam, siguran u ono što radim - rekao je svojevremeno Pele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading