SUPER MARIO ZAVRŠIO KARIJERU: Mandžukić se EMOTIVNIM pismom OPROSTIO OD FUDBALA!

Autor:

Sport

03.09.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je dan u kojem se od profesioinalnog fudbala oprašta jedan od najboljih napadača sa ovih prostora. Naime, legendarni hrvatski golgeter Mario Mandžukić oprostio se od igranja fudbala u 35. godini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mandžukić okačio kopačke o klin

Mandžukić je rešio da okači kopačke o klin nakon što je odigrao 89 utakmica za Hrvatsku reprezentaciju i postigao 33 gola. 

Tim povodom, Super Mario je sam sebi napisao pismo, ali sebi kad je bio mali  koji će po prvi put da obuje kopačke, i podelio ga na društvenim mrežama. 

Pomenuto pismo vam prenosimo u celosti:

- Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti šta ćeš sve ostvariti u fudbalu. Zabijaćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisaćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta.

Uspećeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći – saigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te porodicu, menadžera i prijatelje koji će uviek biti uz tebe. Svima njima ćeš biti zauvek zahvalan!

A pre svega, uspećeš jer ćeš uvek dati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za fudbal ćeš puno žrtvovati, ali znaćeš da je bilo vredno zbog neverovatnih trenutaka koje si doživeo.

Prepoznaćeš pravi trenutak da završiš igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bićeš srećan što za ničim ne žališ. Fudbal će uvek biti deo tvog života, ali radovaćeš se novom poglavlju.

Uživaj! Tvoj veliki Mario!

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP, budi koncentrisan tamo negde oko 109. minuta - napisao je Mario Mandžukić u emotivnom pismu.

 

 

Mandžukić je u bogatoj karijeri igrao za Zagreb, Dinamo Zageb, Volfzburg, Bajern Minhen, Atletiko Madrid, Juventus, Al Duhail i Milan.

Ukupno je postigao 197 golova u svim klubovima u kojima je igrao, najviše u dresu Dinama 53.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading