VUČINIĆ NIJE MOGAO DA VERUJE: Dao konobaru BAKŠIŠ OD 150 EVRA a njegov odgovor ga je ZAPREPASTIO!

Autor:

Sport

29.08.2021

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji crnogorski fudbaler, Mirko Vučinić već četiri godine se nalazi u igračkoj penziji nakon 18 godina profesionalnog bavljenja sportom.

 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vučinič nije znao kako da mu odgovori

Bivši fudbaler Sutjeske, Lećea, Rome, Juventusa i Al Džazire, rešio je da se posveti nekim drugim stvarima.

Kao i većina ljudi, leto je iskoristio da se opusti i provede sa prijateljima, pa je putem svojih društvenih mreža podelio jednu zanimljivu anegdotu iz kafane, gde je bio prilično iznenađen ponašanjem jednog od konobara.

- Večeras da se požalim. Bio sam u izlasku i pitam konobara "Jesam li ti šta dao, pošto sam popio?" On mi kaže da jesam 150 evra, na šta ga ja pitam "Je li mu to okej?" sa osmehom na licu, sa nadom da će mi se zahvaliti - istako je Vučinić na društvenim mrežama i dodao koliko ga je odgovor ga zaprepastio.

- On mi kaže "I jesam i nisam", na šta sam mu odgovorio da treba sram da ga bude. Sad ja vas pitam da ste na mom mestu šta biste vi odgovorili. Hvala unapred. Gde ide ovaj svet, majku ti j****. Pakao - zaključuje Vučinić.

Foto: InstagramPrintscreen

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading