DRAMA NA MARAKANI: Crvena zvezda DOBIJENA na sudu, prete joj NAJSTROŽE KAZNE!

Autor: Republika

Sport

03.09.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik FK Leće Saverio Stiki Damjani tvrdi da Crvena zvezda nije uplaćivala obeštećenja za Filipa Falka i da je sudski proces pred FIFA otišao u korist italijanskog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde

Damijani ističe da Crvena zvezda uopšte nije uplaćivala obeštećenje za Filipa Falka:

- Falko? To je jedan od komplikovanijih slučajeva sa kojima smo se suočili prošle sezone. Ponudili smo mu novi ugovor sa povećanjem plate ali je on odbio jer je imao drugačije ambicije. Otišao je u Crvenu zvezdu koja se prilikom transfera obavezala na određene finansijske korake. Ti koraci su značili da je Zvezda do sada trebalo da nam uplati 1.000.000 evra. Po 500.000 evra u januaru i junu. A do sada nije uplatila ni evro. I onda je Falko tražio od nas da mi odustanemo od th finansijkih potraživanja. Tu je nastao konflikt. Ne treba biti baš posebno maštovit da shvatite o čemu se radi... - rekao je Stiki. 

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko je iz Lećea prešao u Crvenu zvezdu

Prvi čovek Lećea navodi da je slučaj došao do FIFA i da su crveno-beli izgubili spor:

- FIFA tribunal se oglasio u vezi Falkovog slučaja. Prvostepena presuda je već doneta, a pored 1.000.000 evra koje nam duguje, Zvezda je obavezna da plati penale i kamate. Ta presuda je zvaničan akt i ako je Crvena zvezda ne bude poštovala, izgubiće licencu za takmičenje u evrokupovima - rekao je Stiki Damijani.

Zvezdi prete zabrana registracije igrača u naredna dva prelazna roka ako ne ispuni obaveze iz Falkovog transfera koji ukupno bez bonusa iznosi 1.500.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading