ODBIO DA SE VAKCINEŠE PA ZARADIO KORONU: Džaka ne može da pomogne reprezentaciji kada je najpotrebnije!

Autor:

Sport

02.09.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose mediji u Švajcarskoj, tamo vlada razočarenje kapitenom fudbalske reprezentacije Granitom Džakom, što je nevakcinisan i što je uoči utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, dobio korona virus.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Granit porpušta reprezentativne mečeve

Selektor švajcarske reprezentacije Murat Jakin rekao je da je "i kapiten čovek, kojeg ne može niko da natera na vakcinaciju".

- Čvrsto sam računao na Granita. On je naš kapiten i to je njegova odluka - kazao je selektor vezano za odbijanje Džake da se vakciniše.

Fudbalski savez saopštio je da preporučuje svim igračima, sudijama, trenerima, članovima uprave klubova da se vakcinišu.

To što je Džaka jedini reprezentativac koji nije vakcinisan, a koji do sada nije ni preležao koronu, bilo je poznato Fudbalskom savezu.

- Bilo bi neodgovorno da ne znamo ko je vakcinisan, a ko ne - naglasio je portparol Saveza Adrijan Arnold.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tomy

04.09.2021 11:33

Evo ovako, u pokrajini Quebec u Canadi najvise novozarazenih sojem Delta a to je 25 % su ljudi koji su primili dvije doze,prate ih sa 17 % oni koji su primili samo jednu dozu a najmanje , oko 7 % je onih koji se uopste nisu vakcinisali!Govori li vam to ista?