SVE JE SVRŠENO: Crvena zvezda završila pregovore - DOLAZI VELIKO POJAČANJE!

Autor: Republika

Sport

28.08.2021

15:19 >> 15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rišairo Živković je novi napadač Crvene zvezde!

Republika

Foto: Starsport

Igrači Cvrene zvezde

Mladi Holanađin srpskih gena i šampion Srbije završili su pregovore, kako saznaje "Mozzartsport". 

Gostovanje Živkovića tokom utakmice na TSC-om obećavalo je da pregovori idu u dobrom smeru, što se i obistinilo. Ubrzo po povratku u Holandiju je dao afirmativan odgovor Crvenoj zvezdi.

Novi napadač Zvezde dolazi kao slobodan igrač iz kineskog Čangčunga, u kom je raskinuo ugovor.

Podsetimo, Rišairo Živković je karijeru počeo u Groningenu, zatim za 2.150.000 evra prešao u Ajaks, ali se tamo nije najbolje snašao, pa je bio na pozajmicama u Viljem drugom i Utrehtu, pre no što je prešao u Ostande, zatim u Čangčun. Kasnije je bio i na pozajmicama u Šefild junajtedu i Guangdžou R&F-u, ali nakon što je prošao sve mlađe selekcije Holandije nije ostvario pun potencijal i dobacio do A reprezentacije.

Svojevremeno ga je u svom jatu hteo i Fudbalski savez Srbije, pošto je Rišairo odrastao sa majkom čije je prezime i uzeo nakon što ga je otac rano napustio. Često je dolazio i u Pirot kod dede, pa mu Srbija nije nimalo strana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading