STANKOVIĆ OTKRIO: Poznato u KOM SASTAVU će Zvezda igrati protiv Kluža!

Autor: Republika

Sport

25.08.2021

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ističe pred meč kvalifikacija za Ligu Evrope da će izvesti najjači mogući sastav na revanš sa Klužom.

Republika

Foto: Republika

Dejan Stanković

Stanković u izlasku pred medije je naveo da se uprkos ubedljivoj prednosti meč shvata maksimalno posvećeno: 

- Kada igraš protiv ozbiljnog kluba kao što je Kluž, tako ćemo ih i tretirati. Mi predstavljamo takođe veliki klub i sa najjačim snagama ulazimo u meč, kako ne bi bilo neželjenih scenarija. Idemo sa najjačom postavom, naravno da je bolje uvek doći sa 4:0, nego 1:0 - počinje Stanković pres konferenciju.

O mogućem opuštanju igrača i eventualnom kiksu nema reči:

- Klub me plaća da ne dozvolim igračima da se opuste. Ne verujem da će ga biti - kaže Stanković i nastavlja:

- Rezultat iz prve utakmice je za analizu, ne verujem da je rezultat iz prvog meča realan. Verovatno pod pritiskom ispadanja iz Lige šampiona nisu uradili ono što su zamislili. Rezultat je plod naše zamisli, mi smo odigrali dosta dobru utakmicu. Pohvale mojim momcima koji su igrali od prvog do 90. minuta kao da je 1:0.

Tim ipak nije kompletan, jer brojni standardni igrači imaju probleme sa povredama:

- Falko nije uspeo da se oporavi, Degenek će probati, ako bude mogao - igraće. Dragović ima malu frakturu mišića. Nema kalkulacija i rotacije, ovo će biti evropska utakmica.

Prilikom odgovaranja na pitanja novinara su prokomentarisani i sulovi za igru, zatim eventualna postavka sa dva napadača:

- Nama su vremenski uslovi okej, mi igramo mesec i po dana na 40 stepeni. Ovde je engleska klima, bolje se oporavljate od utakmice. 

- Videćemo za dva napadača. Ja uvek gledam požrtvovanje i organizaciju, a ne talenat. Ne znam da li ćemo biti efikasni kao u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading