NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U SRPSKOM FUDBALU: Trenera optužili da u klubu drži JAZAVCA kojim je prestravio decu!

Autor:

Sport

24.08.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbal iz godine u godinu postaje skupina svakavih dešavanja. Jedan od najneobičnijih slučajeva stiže nam iz Fudbalskog kluba Čibutkovac iz Kraljeva.

Republika

Foto: printskrin

Deca se prestravila od prizora životinje

Naime, protiv trenera mlađih kategorija ovog kluba Mihajla Parađanina, ovih dana su nezadovoljni građani, podneli prijavu Lovačkoj upravi, da bi potom protiv njega bila podneta i prijava sudiji za prekršaje.

- Parađanin je u klubu trener „petlića“, jer FK Čibukovac nema starije kategorije, a najstariji članovi su deca uzrasta od 10 do 11 godina. Sve bi to bilo odlično da trener u službenim prostorijama i svlačionicama nije držao jazavca. Gospodin Parađanin, koji bi trebalo da bude i dobar trener, ali i dobar pedagog, gurnuo je među decu vrlo opasnu životnju - naveo je za Kuriru izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Prema navodima ovog izvora, protiv Parađanina je u međuvremenu podneta prijava Lovačkoj upravi čiji su članovi uz prisustvo policije ušli u prostorije fudbalskog kluba i oduzeli mu životinju, a trener je potom dobio prijavu sudiji za prekršaje, dok je jazavac pušten u prirodu.

Parađanin nije u utorak želeo opširnije da razgovara na ovu temu, ali je u izjavi za Kurir demantovao sve što je navedeno.

- Niti me je neko prijavljivao nadležnima, niti sam imao posla sa policijom. Životinja koja se pominje nađena je blizu fudbalskog terena upletena u žicu, članovi kluba su je spasili, a ja sam je hranio i brinuo o njoj desetak, petnaest dana. Potom smo je predali lovcima, a oni su je odneli u planinu. Kakve insinuacije na svoj račun neću da čujem: šta će meni jazavac, pa ja sam fudbalski trener - zaključio je Parađanin za Kurir u telefonskom razgovoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading