KRUNSKI DOKAZ DA BJELOGRLIĆ LAŽE! Glumac pokušao da se opravda za napad na Antonijevića, SEBI NAPRAVIO MEDVEĐU USLUGU! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

24.08.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrlić, koji je u ponedeljak ujutru napao i pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, masno je slagao obraćajući se medijima nakon što je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, otkriva Republika.

Foto: Republika

Bjelogrlić pretukao Antonijevića u hotelu Ambasador u Nišu

U pokušaju da umanji značaj skandala čiji je glavni vinovnik, Bjelogrlić je, nakon što je napustio zgradu Tužilaštva, nevešto pokušao da nađe opravdanje za besomučni atak na reditelja.

- Ja se uopšte nisam uputio ka njemu, ko zna hotel "Ambasador"... Ja sam krenuo u vece. Tek na njegovo dobacivanje sam reagovao. Toliko - doslovce je rekao Bjelogrlić pred okupljenim novinarima.

Međutim, kako pokazuje analiza snimka koji je Republika prva objavila, ova njegova izjava nije ništa drugo nego najobičnija gnusna laž.

Ako se prvi deo snimka na koji se Bjelogrlićeva izjava odnosi pažljivo posmatra, jasno se može zaključiti da Antonijević ni na koji način nije provocirao glumca.

Naime, na samom početku snimka, Bjelogrlić i Antonijević sede u potpuno različitim delovima foajea hotela "Ambasador".

U sledećih nekoliko kadrova Bjelogrlić ustaje sa svog mesta, međutim, po položaju tela jasno je da se uopšte nije uputio ka toaletu kao što sam tvrdi, već je užurbanim korakom krenuo direktno ka stolu za kojim se Antonijević sedeo sa prijateljima.

Takođe, ni tvrdnja o tome da mu je Antonijević dobacivao dok je on išao u vece ne pije vodu, pošto je reditelj u tom trenutku leđima okrenut ka Bjelogrliću i razgovara sa društvom za stolom.

Epilog je, kao što je poznato, zverski nasrtaj na Antonijevića, nekoliko sekundi kasnije.

Pogledajte video i uverite se i sami.

 

Podsetimo, Osnovno javno Tužilaštvo u Nišu ukinulo je pritvor Bjelogrliću, a odluku je obrazložio Vladimir Stanojević, zamenik javnog tužioca.

Danas je u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u svojstvu osumnjičenog saslušan Dragan Bjelogrlić na okolnosti izvršenja nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni je u svojoj odbrani u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje zbog istog. Imajući u vidu ovakvu odbaranu osumnjičenog, postupajući tužilac je odlučio da mu ukine meru zadržavanja, s tim što će krivični postupak protiv osumnjičenog biti nastavljen uz pribavljanje novih dokaza i u cilju procesuiranja osumnjičenog za navedeno krivično delo - rekao Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading