MILOŠEVIĆA VEĆ SELE IZ LJUBLJANE: Bivši trener Partizana povlači RADIKALAN POTEZ!

Autor:

Sport

23.08.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpija iz Ljubljane koju sa klupe predvodi Savo Milošević je zabeležila četiri poraza u poslednjih pet mečeva, pa su već su počele da kolaju priče o smeni srpskog stratega!

Republika

Foto: Starsport

Savo Milošević

Savo Milošević, nekadašnji trener Partizana, priznaje da je razočaran odnosom svojih izabranika i direktno ih je označio kao krivce za neuspeh.

Poslednji poraz u nizu od Brava 2:0 je pokrenuo lavinu u ljubljanskom timu.

- Prvi put otkako sam postao trener Olimpije zaista sam razočaran. Iznad svega ponašanjem i odnosom prema utakmici. Od prvog minuta se videlo da nismo pravi, da smo mlitavi, da se nismo skupili. Nismo dali sve od sebe, a sa takvim ponašanjem nismo imali nikakve šanse- rekao je Milošević.

Može da razume umor posle nekoliko utakmica u Evropi, ali nezalaganje jednostavno ne prihvata.

- Naši ključni igrači su razočarali, kad je tako onda je teško. Ali nema izgovora. Nisam bio ljut posle Kopera, jer sam očekivao da budemo izmoreni. Nisam se žalio ni posle Santa Klare, jer je pristup bio pravi, a izgubili smo od bolje ekipe. Nije bilo kajanja. Danas je međutim druga priča. Pokušavam da nađem uzrok, ali…

Republika

Foto: NK Olimpija

 

Milošević će pristuputu radikalnim metodama i kazniti igrače.

- Rekao sam igračima već u svlačionici, biće promena, to je jasno. Neću da kažem kojih i nisu to kazne, ali neke stvari moramo da ispravimo. Ne prihvatam samo loš pristup. Ko se trudio, ali nije mogao, neće biti kažnjen, samo ukoren.

Naravno, nije sva krivica na igračima i deo odgovornosti Milošević preuzima na sebe.

- Ne želim da upirem prstom na druge. Moja je krivica. Čak i ako smo loše izgledali na terenu – moja je krivica. Ali drugo je kad nema pravog odnosa prema igri, to nije moja krivica. Kako bilo, potrudiću se da se obezbedim da se ovo nikad ne ponovi. Ako si profesionalni fudbaler moraš uvek da daješ maksimum. To je bio naš najveć problem. A samo to tražim. Da svako ko izađe na teren pokaže pravi pristup. Bar toliko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading