PREKIDAM ĆUTANJE: Ronaldo objavio PISMO i svima zapušio usta!

Autor:

Sport

18.08.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rešio je da stavi tačku na sve spekulacije vezane oko njegovog navodnog odlaska iz Juventusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronaldu prekipalo, otkrio je sve

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rešio je da stavi tačku na sve spekulacije vezane oko njegovog navodnog odlaska iz Juventusa.

Mesecima unazad Ronaldo se dovodio u vezu sa povratkom u madridski Real ali i u  Mančester junajted, da bi nedavno osvanula vest kako bi uskoro mogao da se preseli u PSŽ gde je i potpisao Lionel Mesi.

- Svako ko me poznaje svestan je koliko sam fokusiran na svoj rad. Manje priče, a više akcije, ovo je bio moj moto vođenja od početka karijere. Ipak, u pogledu svega što je nedavno rečeno i napisano, moram da odredim svoj stav - napisao je Ronaldo u pismu koje je objavio na društvenim mrežama.

 

 

- Više od nepoštovanja prema meni kao čoveku i kao igraču, neozbiljni način na koji je moja budućnost obuhvaćena u medijima je nepoštovanje prema svim klubovima koji su uključeni u ove glasine, kao i prema njihovim igračima i osoblju.

Kristijano je takođe istakao da je njegova priča u Madridu završena.

- Snimljeno je. U rečima i brojevima, u trofejima i titulama, u rekordima i na naslovnim stranama. Nalazi se u muzeju na stadionu „Bernabeu“ i ujedno je u mislima svakog navijača kluba. I pored onoga što sam postigao, sećam se da sam u tih devet godina imao odnos duboke naklonosti i poštovanja prema navijačima naklonost i poštovanje koje zadržavam do danas, i koje ću uvek negovati. Znam da će me istinski navijači Real Madrida i dalje imati u svojim srcima, a ja ću njih imati u svom - istakao je Ronaldo. 

Portugalcu je zasmetalo i to što je u medijima povezivan s nizom klubova u različitim ligama, a da se niko nije potrudio da sazna pravu istinu.

- Prekidam ćutanje sada da bi bih rekao da ne mogu da dopustim ljudima da se igraju sa mojim imenom. Ostajem fokusiran na karijeru i na posao, posvećen i spreman za sve izazove s kojima moram da se suočim. Sve ostalo? Sve ostalo su samo priče - napisao je Kristijano Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading