POVREĐEN MU EGO: Veleobrt u slučaju Harija Kejna!

Autor:

Sport

15.08.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledalo je da je posao Totenhema i Mančester sitija oko transfera Harija Kejna završen, ali sa Ostrva stižu drugačije informacije

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Naime, na pomolu je veleobrt zbog odugovlačenja Mančester sitija!

Naime, predsednik Totenhema Danijel Levi je poznat kao težak pregovarač, pa je odlučio da ne pusti Harija Kejna jer "građani" nisu na vreme poslali zvaničnu ponudu.

Naime, nova sezona Premijer lige počela, a da je do kraja prelaznog roka ostalo 17 dana, pa na stadionu Vajt Hart Lejn smatraju da je to premalo vremena da bi pronašli odgovarajuću zamenu za engleskog napadača

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Britanski mediji navode da se Levi našao uvređenim što je Mančester siti prvo doveo Džeka Griliša iz Aston Vile, tek onda krenuo u akciju sa ciljem da angažuje Kejna.

Kejn se maltene dogovorio sa Sitijem, trebalo je da potpiše ugovor na pet godina, da zarađuje godišnje oko 24.000.000 evra, i tako postane jedan od plaćenijih fudbalera današnjice, ali izgleda da je sve to daleko od gotovog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading