ZVEZDA SE OGLASILE U KASNE SATE: Sa Marakane se OPROSTILI od svog BISERA (FOTO)

Autor:

Sport

13.08.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda je i zvanično potvrdila vest da je krilni napadač Željko Gavrić (20) definitivno je napustio klub.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Nakon odigrane 44 utakmice u crveno-belom dresu, zaključno sa nastupom u bolnom porazu u Tiraspolju, momak iz Ugljevika definitino se oprostio od kluba u kojem je ponikao a karijeru će nastaviti u redovima mađarskog šampiona, Ferencvarošu. 

Zvezda je potvrdu da je Gavrić otišao objavila u noći između četvrtka i petka, oprostivši se od njega na zvaničnom Tviter nalogu.

- Željko Gavrić je napustio Crvenu zvezdu i karijeru nastavlja u mađarskom Ferencvarošu. Gavro, hvala i srećno u nastavku karijere - objavili su crveno-beli.

Ranije u toku večeri, srpskog ofanzivca je dočekao Ferencvaroš, porukom da je njegovim dolaskom dobio novog najskupljeg igrača tima, jer je na specijalizovanom sajtu Transfermarket procenjen na 4,5 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading