KOSANOVIĆ PONIZIO ZVEZDU KAO NIKAD: Ne znaju ni sami kako su došli do tih rezultata!

Autor:

Sport

12.08.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Milan Kosanović je bez dlake na jeziku prokomentarisao neuspeh Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

Crveno-beli su konastantni u poslednjih nekoliko sezona u evropskim takmičenjima, ali ovog puta su eliminisani od protivnika od koga to nije smelo da im se dogodi, i to posle razočaravajućeg dvomeča protiv moldavskog tima.

Milorad Kosanović je na komičan način opisao predstavu srpskog šampiona u kvalifikacijama za najelitnije fudbalsko takmičenje.

- Nema koncepta i svaki uspeh koji se napravi je slučajan. Zvezda nema ni tim ni igru, ali ni Šerif nije ništa bolji. Smešno je kako i od koga se izgubilo. Teško mi je da gledam ovaj nivo fudbala, pogledam 15 minuta pa okrenem na neki film, manje se nerviram - počeo je Kosanović za "Objektiv", pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

 

- Ima talenata u srpskom fudbalu, ali se sa njima ne radi kako treba. Ne usmeravamo ih lepo, a ima krivice mnogih. Fudbal razbijamo godinama, isterali smo struku, a dovodimo početnike i na mesta trenera i u uprave. Zbog čega su Piksi, Pižon, Jokan, Siniša, Jugović i mnogi iz tih generacija uspeli kao igrači? Zato što su sa njima radili majstori- rekao je Kosanović.

Zvezda je prošle sezone u Ligi Evrope namučila Milan u nokaut fazi, ali Kosanović smatra da su crveno-beli samo na trenutak bljesnuli.

- Sve je to bilo slučajno, daleko od toga da je bila dobra sezona. Ne znaju ni oni sami kako su do tih rezultata došli. Teško da to može da se ponovi - zaključio je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Banbo

13.08.2021 20:36

Aj ne mlati svega ti,kad si ti bio na klupi ispadali smo u prvom kolu.