ULTIMATUM PRED NASTAVAK EVROPSKIH KVALIFIKACIJA: Ako se ne plasiramo u Ligu Evrope, LETIŠ IZ KLUBA!

Autor:

Sport

11.08.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je eliminasana iz kvalifikacija za Ligu šampiona, pa će pokušati da se plasira u grupnu fazu drugog po jačini evropskog takmičenja, ali na putu do Lige Evrope joj stoji Kluž.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Međutim, u Klužu je situacija daleko od sjajne, pa bi crveno-beli zbog unutrašnjih sukoba u rumunskom klubu mogli da imaju lakši posao.

Ili ne...

Naime, trener kluba Marius Sumudika je dobio ultimatum uprave, ukoliko želi da sačuva posao mora da pobedi Crvenu zvezdu

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trener Kluža

Od komšija je bolji bio Jang Bojs ukupnim rezultatom 4:2, što je bila kap koja je prelila čašu nezadovoljstva gazde kluba Nelutea Varge, koji je, kako pišu Rumuni, poslao ultimatum treneru da mora proći u Ligu Evrope ili će dobiti otkaz.

Mediji takođe podsećaju na nedavni sukob Sumudike i fudbalera Čipčijua, on je prvobitno odstranjen iz tima, a posle vraćen na intervenciju Varge, što je dokaz da Sumudika nema konačnu reč u svlačionici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading