NATHO SE OGLASIO PRED SOČI: Karakter vodi Partizan u plej-of!

Autor:

Sport

10.08.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da tim mora da pokaže karakter protiv Sočija u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konfrencija.

Republika

Foto: Starsport

Vezista Partizana Bibras Natho

Crno-beli 12. avgusta u Humskoj dočekuju ruski tim na stadionu u Humskoj.

- Potpuno je drugačije jer je evropsko takmičenje. Tim protiv koga igramo je na našem nivou. I oni idu na pobedu, ali mi igramo kod kuće. Moramo da pokažemo karakter, da pokažemo koji je naš nivo i kako igramo i, naravno, da pobedimo i prođemo u sledeću rundu - rekao je Natho za klupski sajt.

Partizan ovaj duel dočekuje posle pobede u Novom Pazaru od 4:1, a strelac jednog gola bio je i Izraelac.

- Znamo da prethodnih nekoliko godina Partizan nije uspevao da pobedi Novi Pazar, ali mi smo došli sa našim ciljem, znali smo šta želimo da postignemo u ovoj utakmici. Srećan sam što smo ispunili ono što smo zamislili i pobedili ih uz četiri gola. Sada moramo da nastavimo - rekao je Natho.

- Postigao sam lep pogodak levom nogom, sa 25 metara, koji je promenio tok igre. Nakon toga nam je bilo lakše jer su i oni igrali otvorenije, pokušavali da napadnu, pa smo imali više prostora za igru.

Utakmica u Pazaru je prekidana četiri puta, što su najviše osetili igrači na terenu.

- Nije normalno igrati 60 minuta, zatim pauzirati 20 i posle toga ponovo igrati. Ja sam bio zamenjen, ali je igračima koji su ostali na terenu bilo veoma teško i mentalno i fizički. Ipak, srećan sam što smo utakmicu završili bez povreda. Postigli smo četiri gola, što je veoma bitno. Odlično smo odradili posao, a sada nastavljamo dalje - zaključio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading