SAOPŠTENJE NAKON SKANDALA: Novi Pazar se OGLASIO i za sve okrivio navijače Partizana!

Autor:

Sport

09.08.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar na vrućem gostovanju sa 4:1, ali sve je ostalo u senci skandala sa tribina.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Novog Pazara i Partizana

Dan posle meča oglasio se Novi Pazar.

Pazarci za sve krive navijače Partizana, ali osuđuju i ponašanje svojih pristalica.

- Tokom prvih 20 minuta nije bilo problema i sve je slutilo na fudbalski spektakl, dok se nisu pojavili navijači Partizana s jasnim ciljem da provociraju domaću publiku. Na nacionalističke parole navijači Novog Pazara najpre su odgovorili zvižducima, a kada su pristalice gostiju krenule s povicima 'nož, žica, Srebrenica' usledile su takođe neprihvatljive, političke i nacionalističke parole od strane pazarskih navijača, koji su se nalazili na zapadnoj tribini stadiona.

Oni su istakli da na severnoj tribini, gde su bile dve organizovane grupe navijača Novog Pazara, nije bilo nacionalističkih transparenta i nacionalističkog skandiranja, a da su pojedini "takozvani navijači Pazara sa zapadne tribine svojim nepromišljenjim skandiranjima, kojima nije mesto na stadionu Novog Pazara, naneli su ogromnu štetu klubu Oni su svojim istupima omogućili da se pravi veštačka ravnoteža u raspodeli krivice između navijača Partizana i navijača Novog Pazara, a svako ko je bio na stadionu mogao je da vidi da to nije istina i da su navijači Partizana bili okidač za sva kasnija dešavanja. Ti isti navijači Novog Pazara skandirali su protiv uprave, a u toj upravi sede ljudi koji daju svoj novac i bez njih klub bi prestao da funkcioniše. Očigledno da ti navijači ne dolaze na stadion iz sportskih i fudbalskih razloga. Uostalom, ti takozvani navijači pogodili su s tribina dvojicu naših igrača, koji su zadobili povrede glave i trenutno se nalaze na detaljnim pregledima u novopazarskoj bolnici. Strahujemo da se radi o ozbiljnijim povredama.

Upravi i igračima Partizana čestitamo na ostvarenom rezultatu. Istovremeno se izivinjavamo igračima Partizana i našim sponzorima zbog vređanja neodgovornih pojedinaca iz redova naših navijača. Novi Pazar ostaje fudbalski grad i grad sporta, u njemu su svi dobrodošli. Želimo da se sa svima takmičarski nadmećemo i uvek ćemo osuditi neprimerene postupke naših navijača. Gostujući navijači, koji fer i sportski navijaju za svoj klub, uvek su dobrodošli.Takođe, nećemo dozvoliti da naš stadion bude mesto izražavanja najprimitivnijih nacionalističkih i političkih strasti - navodi se u saopštenju Pazaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading