FALKO NEMA DILEMU PRED REVANŠ: Imamo kvalitet za Ligu šampiona i dokazaćemo to!

Autor:

Sport

09.08.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde ovog utorka očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona a protivnik je moldavski Šerif.

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko

Crveno-beli bi prolaskom u plej-of obezbedili minimum učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, pa u tabortu prvaka Srbije sa nestrpljenjem očekuju revanš.

Remi u beogradu (1:1) nagoveštava veliku borbu u Moldaviji i nimalo lak posao za izabranike Dejana Stankovića. 

- Meč neće biti lak, ali imamo povoda za samopoudanje, jer smo i do sada pokazali da smo najbolji kad je najteže. Zvezda je veliki klub, imamo kvalitet za Ligu šampiona i dokazaćemo to. Igra možda nije kakvu navijači očekuju, ali rezultati su tu. Mada mislim da je i protiv Kairata igra bila i više nego dobra, a i tada su mnogi sumnjali u nas. Osim igre i rezultat je bio fenomenalan - 5:0 - istakao je fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko.

Italijan je u svom izlaganju pomenuo i novo pravilo UEFA da gol u gostima više ne važi u ukupnom skoru.

- Fudbal je takav da je prosto neminovno da ti takve stvari nekad idu prilog, a nekad ne. U ovom slučaju, sve to nam ide u korist, ali plan je da idemo na pobedu. Zvezda je prevelik klub da bi se bavila kalkulacijama - zaključio je Falko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading