PARTIZAN JE OZBILJAN RATNIK: Trener Sočija najavljuje žestok meč!

Autor:

Sport

04.08.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg ruskog kluba Vladimir Fedotov ima samo reči hvale za beogradski klub.

Republika

Foto: YoutubePrintskrin

Poštuje rivala.

Četvrtak je rezervisan za treće kolo kvalifikacija za novoformirano UEFA takmičenje - Ligu konferencija. Za plasman u pomenuto takmičnje bori se i beogradski Partizan koji gostuje ruskom Sočiju.

Uoči meča trener svoja predviđanja dali su trener Partizana Aleksandar Stanojević (više o tome možete pročitati OVDE) ali i strateg Sočija Vladimir Fedotov koji nije štedio pohvale na račun srpskog kluba.

- Partizan je ozbiljan ratnik evropskih kupova. On je barjaktar srpskog fudbala. Protivnicima ništa ne poklanja, ni u napadu ni u odbrani. Moraćemo dobro da se potrudimo da bismo došli do pobede. Sigurno će biti jako zanimljiv meč - izjavio je Fedotov.

Takođe, Fedatov je naveo da za crno-bele nastupa mnogo kvalitetnih igrača.

- Ozbiljno se spremamo za dvomeč. Znamo da su skauti Partizana bili na našoj utakmici sa Ahmatom, ali poznajemo dobro i mi njih. Tu su Bibars Natho, Rikardo, da ne nabrajam dalje, jer bih mogao da naređam dosta igrača. Mnogo su jak tim. Ali, nema savršenih ekipa. Svi prave greške i verujem da ćemo sutra pronaći rupu u njihovoj odbran - istakao je trener ruskog tima.

Ono što nikako ne odgovara Sočiju na sutrašjem meču jeste što će se sutrašnja utakmica igrati pred praznim tribinama.

- Šteta je što ćemo igrati kod kuće bez podrške navijača, dok će nas u Beogradu dočekati pun stadion i tamo će publika biti protivnikov 12. igrač. Nisu baš podjednaki uslovi - zaključio je Fedotov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading