PARTIZAN JE LIDER SRPSKOG FUDALA: Trener Sočija oprezan pred meč sa srpskim klubom!

Autor:

Sport

03.08.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Reči hvale o srpskom klubu.

Ekipu Partizana u četvrtak (05.08) očekuje prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencija. Protivnik je ruski tim Soči koji je veoma ozbiljan protivnik. U susret ovom dvomeču oglasio se i trener ruske ekipe Vladimir Fedotov koji je imao šta da kaže za srpskog vicešampiona. 

Pokazali su Rusi da u dobroj formi čekaju prvi meč s Partizanom. I koliko god u Beogradu sa oprezom i respektom pričali o timu koji je prošlu sezonu završio na petom mestu u ruskoj Premijer ligi, toliko i u Sočiju pokazuju poštovanje prema srpskom predstavniku. 

- Čeka nas jako težak protivnik, jedan od lidera srpskog fudbala, barjaktar. Predstoji nam veoma težak izazov. Cilj je da se posle ove pobede u Groznom odmorimo, narednih nekoliko dana ćemo se pripremati za Partizan - izjavio je Fedotov.

Foto: YoutubePrintskrin

Vladimir Fedotov, trener ruskog Sočija.

Iksusni fudbalski stručnjak je takođe dodao da je veliki minus za njegov tim što neće imati podršku navijača.

Naime, zbog zdravstvene situacije u Krasnodarskoj oblasti, regionalne vlasti su uvele meru zabrane okupljanja, pa će Soči i Partizan igrati pred praznim tribinama.

- Jedina je šteta što neće biti navijača na tribinama, nećemo imati njihovu podršku. Videli smo u Groznom koliko je drugačija atmosfera, kako se drugačije igra kada ima podrške publike, pogotovo za tim koji juri rezultat - istakao je trener Sočija.

Meč Soči - Partizan igra se na obali Crnog mora u četvrtak od 18 časova po ovdašnjem vremenu.

Dok je revanš zakazan sedam dana kasnije u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading