UGOVOR NA TRI GODINE: Završen veliki letnji posao!

Autor:

Sport

03.08.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brđani se pohvalili novim ugovorima, tandem potpisao.

Republika

Foto: Starsport

Marko Docić i Željko Gavrić

Fudbaleri Čukaričkog Marko Docić i Srđanom Mijailovićem produžili su ugovore sa "brđanima" do leta 2024. godine, potvrdio je Vlaimir Matijašević.

- Revidirali smo ugovore sa Markom Docićem i Srđanom Mijialovićem, oni će biti na Banovom brdu najmanje do 2024. godine. Naravno, osim u slučaju da naiđe baš dobra ponuda koju bi bilo teško odbiti. Njih dvojica će svakako biti zadovoljni u Čukaričkom - rekao je sportski direktor Čuke, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević

- Takve razgovore vodimo i sa Asmirom Kajevićem, koji ima ugovor na još godinu dana. Videćemo da li ćemo sve konkretizovati uskoro ili po isteku ugovora. Uglavnom, Docić, Mijailović i Kajević su igrači koje želimo da zadržimo, igrači koji su potrebni Čukaričkom, igrači uz koje stasaju mladi momci. Tako smo radili i u prethodnom periodu, i to se pokazalo ispravnim - zaključio je Vladimir Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading