VRAĆA SE: Ljubimac "Grobara" pred POTPISOM!

Autor:

Sport

26.07.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač i ljubimac navijača Partizana, ali i rado viđen u čitavoj Srbiji Nemanja Kojić od danas je slobodan igrač.

RepublikaFoto: Starsport
Ninković i Kojić

Svi ga pamte po onom sjajnom golu u 146. večitom derbiju, kada je u 90. minutu doneo pobedu crno-belima protiv Crvene zvezde.

On je, naime, raskinuo saradnju sa albanskim klubom Bilisom, a i pored toga što je bilo priča oko nastavka saradnje, jedan od prototipa modernog napadača, kako je o njemu govorio Marko Nikolić, želi da nove izazove.

- Iako je bilo priče oko nastavka saradnje sa dosadašnjim klubom, ali i ponuda pojedinih superligaša, ipak ne ostajem u Albaniji. Stavio sam tačku na još jedno zanimljivo iskustvo u svojoj karijeri. Ponuda ima i iz Srbije, ali pre svega želim da izaberem pravu opciju. Voleo bih da pomognem mladim napadačima koji tek stasavaju jer verujem da mogu mnogo da toga da im prenesem - poručio je Nemanja Kojić.

RepublikaFoto: Starsport
Kojić u dresu Radničkog

On je meti mnogih superligaša, naročito onih za koje je več igrao, ali i timova koji su ostali bez svojih udarnih napadača poput TSC-a, Proletera..

Inače, Nemanja je prethodnih šest meseci proveo u Bilisu, dok je pre toga bio najvažnija karika u Radničkom iz Niša, koji je po njegovom odlasku došao u situaciju da se bori za opstanak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading