DEJVID BEKAM PESNICOM NA POLICAJCA: Slavni fudbaler UHVAĆEN NA DELU pred decom, fotke obišle PLANETU!

Autor: Republika

Sport

25.07.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Dejvid Bekam uhvaćen je od strane paparaca u razgovoru sa policijom sa svoje jahte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Bekam

Jedan od najpopularnijih fudbalera svih vremena je uslikan kako opušteno priča sa policajcima sa palube svoje jahte, dok njegov sin vozi gliser u obližnjoj okolini.

Bivši kapiten Engleske je bacio sidro pored obale Amalfija u Italiji, kada se zaustavio policijski čamac. Očekivalo se da će doći do problema jer maloletni sin kruz vozi gliser, iako je premlad po zakonu. Uz starijeg brata je bila i desetogodišnja sestra Harper.

Jedan od svedoka dao je izjavu za britanski tabloid "San":

- Kruz i Harper su tek započeli vožnju motorom, a pet minuta kasnije stigao je i policijski čamac. Dejvid se sunčao i odmah je napustio palubu i sišao dole da reši stvar. Kruz i Harper bili su u spasilačkim prslucima i bili su vrlo blizu jahte, tako da je teško shvatiti u čemu je problem. Činilo se da ih je Dejvid pozvao da se vrate na jahtu i usidrili su gliser. Policijsko ispitivanje trajalo je oko 45 minuta, iako je sve izgledalo prilično prijateljski. U jednom trenutku su tražili dokumente koje im je Dejvid pokazao. Tokom ispitivanja policija je prepoznala Dejvida i činilo se da su ćaskali. Čak su ga i pitali za selfi. Tada se na kraju Dejvid nagnuo za prijateljski pozdrav pesnicom i policija je odjurila. Plicija se obično bavi krijumčarenjem droge i ljudi, tako da sam siguran da su imali bolje stvari da rade - rekao je izvor "Sana".


Porodica Bekam je u proputovanju italijanskom zapadnom obalom, jedan od razloga je i buduće venčanje najstarijeg sina Bruklilna i američke glumice Nikole Pelc, koji gledaju i razmatraju lokaciju za ovaj veliki čin.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading