UOČI REVANŠA SA KAIRATOM: Zvezdin HEROJ Ivanić uputio Delijama NAJVAŽNIJI poziv!

Autor:

Sport

25.07.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanić oduševljen podrškom sa tribina, traži još jače protiv kazahstanskog prvaka.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić i Aleksandar Katai na meču Crvena zvezda-Mladost (1:0)

Crvena zvezda je pobedila Mladost sa 1:0 na stadionu "Rajko Mitić" u okviru drugog kola Superlige Srbije i na taj način zabeležila prvu pobedu ove sezone u domaćem šampionatu. Utiske posle jučerašnje utakmice izneo je strelac jedinog pogotka za naš najtrofejniji tim Mirko Ivanić.

- Ekipa je zaslužila podršku zbog svega što smo uradili u poslednjih nekoliko sezona, a i sada pokazujemo kvalitet. Zahvalio bih se navijačima koji su u velikom broju došli protiv Mladosti iz Lučana, mnogo nam znači kada čujemo njihovu pesmu i podršku sa tribina, zaista nam daje "vetar u leđa". Podrška nam je sad potrebnija nego ikad. Iz utakmice u utakmicu podižemo formu i tražimo kontinuitet, a neprestano radimo na taktici, raznim detaljima u igri i verujem da ćemo uskoro postizati  rezultate kao iz prošle sezone, ali i dalje dominiramo - rekao je ofanzivni vezni fudbaler.

Bivši as Vojvodine i BATE Borisova apostrofirao je sjajnu atmosferu u svlačionici crveno-belih.

- Optimizam je prisutan kod svih saigrača, kao i sjajna atmosfera koja nas krasi godinama u nazad. Kada je tako znamo da neće biti problema u izazovima koji nas očekuju narednih meseci. Naravno da će svi navijači našeg najvećeg kluba moći tek da uživaju u utakmicama i golovima, a mi kao igrači Zvezde znamo da su oni uvek uz nas, čak i kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo - zaključio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading