RASPRODAJA NA MARAKANI: Zvezda PRODAJE ljubimca Delija - seli se u Italiju!

Autor:

Sport

25.07.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se, posle Falka, odriču još jednog ofanzivca.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde Željko Gavrić i Mirko Ivanić

Crvena zvezda planira da zaradi prodajom nekoliko fudbalera tokom letnje pijace, a jedan od njih je i miljenik "Delija", perspektivni Željko Gavrić.

Naime, talentovano krilo je blizu selidbe u Italiju, a za njega je "zagrizla" Đenova. Gavrić bi mogao da odigra par sezona u "gradu mornara", odakle bi se spremio za izlazak na najveću fudbalsku scenu.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Željko Gavrić

Minule sezone, Gavrić je upisao učinak od osam golova i četiri asistencije, a očekuje se da ga crveno-beli prodaju za više od dva miliona evra, prenose beogradski mediji.

Podsetimo, Crvena zvezda je u subotu uveče zabeležila prvu pobedu u šampionatu. Posle startnog remija sa Vojvodinom (0:0), izabranici trenera Dejana Stankovića nadigrali su lučansku Mladost minimalnim rezultatom, a Gavrić se nije našao u protokolu. Transfer na "čizmu" će biti kompletiran do 17. oktobra, do kada je otvoren prelazni rok...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

25.07.2021 15:03

Fala nebesima, dečko je daleko od fudbala.