PRAŠINA SE NE SPUŠTA: Fudbaler ZLOSTAVLJAČ dočekao UŽASNU VEST!

Autor: Republika

Sport

22.07.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal o kom bruji ceo svet!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gilfi Sigurdson

Kao grom iz vedra neba je fudbalsku javnost u Engleskoj, a i globalno, pogodila vest da je jedan igrač Evertona uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja maloletnica.

- Možemo da potvrdimo da smo suspendovali jednog fudbalera zbog policijske istrage. Klub će nastaviti da podržava nadležne u njihovoj istrazi i do daljeg neće izdavati nikakva saopštenja - rekao je portparol neimenovanog engleskog kluba.

Igrač premijerligaša je momentalno suspendovan, dok je u toku istraga protiv njega. Dodatni teg na vratu je to što je fudbalera napustila supruga nekoliko dana po hapšenju. 

Veruje se da su roditelji i sestra igrača trenutno sa njim u "sigurnoj kući“ u znak podrške. Istragu vode službenici specijalisti koji su primili žalbu pre nekoliko nedelja. 

Ime se krije, od podataka se zna da ima 31 godinu, po glasinama koje kruže spominje se ime Islanđana Gilfija Sigurdsona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading