NIJE LAKO, PRITISAK JE VELIKI: Fudbaleri Partizana GRME - ovo je naša sezona!

Autor:

Sport

21.07.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana u četvrtak 22. jula od 21 čas na stadionu u Humskoj očekuje meč Lige Konferencija sa Dunajskom stredom, a Bibras Natho i Saša Zdjelar motivisano ulaze u ovaj meč.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

- Posle prve pobede u sezoni samopoudanje nam je poraslo, ali Evropa je Evropa, sledi mnogo bitna utakmica, nadamo se najboljem po nas. Posle godinu i po dana naši navijači su opet tu, uživali smo da igramo pred njima. Fudbal se igra zbog navijača, stvarno smo uživali u Novom Sadu, po onakvom vremenu, pred toliko ljudi. Nadamo se da ćemo u Beogradu opet uživati pred mnogo navijača- kaže Saša Zdjelar.

Bibras Natho kaže da su ljudi iz Partizana uradili zadatak kako treba i skenirali narednog protivnika.

- Naši treneri su uradili skauting, da vide pritiv koga igramo. Naravno, želimo da pobedimo, to je važno za nas, klub, navijače. Bićemo sto odsto spremni. Želimo pobedu, moramo da slavimo- kaže Natho.

Ukoliko prebrode ekipu iz Slovačke, igrači Partizana bi za protivnika mogli da imaju ekipu Sočija.

- To je žreb, ponekad imate manje, ponekad više sreće. Svejedno, prvo moramo da završimo posao u narednom meču, ako prođemo Dunajsku stredu, sigurno je da bi to mogao da bude Soči i u tom meču bismo opet sto odsto bili spremni da pobedimo. Spremni smo i moramo da se kvalifikujemo u grupnu fazu- dodao je Natho.

On kaže da izuzetno ceni navijače crno-belih.

- Bilo je neobično prvih nekoliko minuta, jer posle dužeg vremena smo igrali pred navijačima. Svi su ih videli, oni su po meni među najboljima u Evropi. Igrao sam pred raznim publikama, sa njima imamo 20 do 30 odsto više snage. Nadam se da ćemo postići željeni rezultat.

RepublikaFoto: Starsport

Saša Zdjelar je uveren da je pred ekipom iz Humske daleko uspešnija sezona.

- Kad igrate u Partizanu ciljevi su najveći. Obaveza nam je da pobeđujemo i da se plasiramo u grupnu fazu. Naravno da to možemo. Idemo utakmicu po utakmicu, ovo je prva, najbitnija, daćemo sve da se plasiramo u tu grupnu fazu. Nije nam lako, ovo je druga godina bez trofeja, svesni smo da je pritisak ogroman. Krenuli smo dobro, odradili smo dobre pripreme. Ekipa je dosta napredovala, dugo smo zajedno, doveli smo nekoliko pojačanja. Došao je Dača Pantić, Rikardo, Saničanin, uigravamo se, mislimo da će ovo biti jedna dobra sezona za nas.

I Natho se sa tim složio.

- Mislim isto kao in Saša, imamo odličan tim. Nadogradili smo na prošli godinu. Ako nastavimo u ovom pravcu, verujem da ćemo ove godine osvojiti neki trofej- poručio je Bibras.

Sjajna stvar je što će kapije stadiona biti otvorene za mališane.

- To je organizacija kuba, koji je to već radio i ranije. Pre dve godine igrali smo samo pred mališanima. To su deca iz raznih fudbalskih akademija, škola, oni će doći da nas podrže i mi bismo ovom prilikom hteli da im se zahvalimo. Poruka njihovim roditeljima je da će deca biti bezbedna- zaključio je Zdjelar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading