DOŠAO JE I TAJ DAN: Kristijano Ronaldo ODLUČIO, ceo svet BEZ TEKSTA!

Autor: Republika

Sport

18.07.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profil Kristijana Rolanda prati 315 miliona ljudi, po čemu je rekorder u kategoriji sportista. Svaka njegova objava prati se sa posebnom pažnjom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Često se obraća pažnja na tajming, lokaciju i opis njegovih objava, naročito kod navijača velikih klubova širom sveta koji ga žele us vojim redovima.

Ronaldo je duboko zašao u tridesete i nije više onoliko moćan kao na vrhuncu, međutim ubitačnosti ne fali. Prošao je tri najjače lige, osvojio sve što se može osvojiti, oborio brojne rekorde i pri kraju karijere može da bira za koga će da igra.

Izgubljena titula u Seriji A i rano ispadanje u Ligi šampiona pokrenuli su naslove o mogućem odlasku Portugalca iz Juventusa. Prvi i najlogičniji izbor je Pari Sen Žermen koji može da iznese Kristijanove finansijske zahteve. Tamo je već prešao njegov bivši saborac iz Real Madrida Serhio Ramos, došao je najbolji golman i igrač Eura Đanluiđi Donauruma, te Žoržinjo Vajnaldum iz Liverpula.

Dok su ljubitelji sporta u iščekivanju, Ronaldo uživa u pauzi posle EP-a i nove sezone. Podičio se novim vozilom - luksuznim Rols Rojsom.

Ronaldo se slikao sa svojim novim "čedom" uz opis "Dan odluke". Objava je pokupila preko 9,4 miliona lajkova.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading