(VIDEO) BARD JE TADA USTAO I POČUPAO MIKROFON, A MARIĆ JE OSTAO U ŠOKU: Ovaj Živadinovićev govor je ušao u anale, SVE JE ZAKUVAO TREĆI ČOVEK!

Autor: Republika

Sport

17.07.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbalski trener Milan Bard Živadinović, koji je danas od posledica moždanog udara preminuo u 77. godini, osim što je bio vrstan poznavalac fudbala, pažnju je privlačio i javnim nastupima koji su bili sve samo se svakidašnji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milan Živadinović i Milomir Marić

Jedan takav nastup Živadinović je imao u emisiji Ćirilica Miloramira Marića još 2014. godine.

Popularni bard tada je gotovo napustio emisiji u ušao u fizički sukob sa fudbalskim komentatorom Milojkom Pantićem, koji je takođe bio gost televizije Hepi.

Pantićevo izlaganje o fudbalskom klubu Crvena zvezda tada je toliko izrevoltiralo Živadinovića da umalo nije došlo i do opšte šorke u studiju.

- Milomire, Zvezda je propala. Kao što je propala i ova država - glasile su reči Pantića koji se obraćao voditelju, a nešto kasnije usledilo je i ono što je potpuno izbacilo iz takta popularnog stručnjaka.

RepublikaFoto: youtube.com/Bez Cenzure - Zvanični kanal
Milojko Pantić

- Gledamo se u oči i lažemo se da postojimo kao društvo i država. A mi smo jedan lopovski narod, što oko vidi to rupa drpi i zato smo opljačkali ovu zemlju. I Zvezdu smo opljačkali - kazao je Pantić što je razbesnelo Živadinovića.

Na opšti šok svih u studiju, bard je tada ustao i održao govor za pamćenje.

- Čekaj, bre, ne može on da kaže da su Srbi loš narod! Ma, kako je Srbin loš čovek, bre! Srbija je, bre, najlepša zemlja na svetu. Nemoj, bre, da mi pričate, utakmica Srbija Hrvatska i Pantić navija za Hrvate. Pa zbog čega navija - rekao je Živadinović.

Snimak tog incidenta možete pogledati u snimku ispod (21.00).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading