OTKRIVAMO: Partizan ima VELIKE PLANOVE naredne sezone, NAVIJAČI će se ODUŠEVITI!

Autor:

Sport

17.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana već godinama priželjkuju da se u upotrebu vrate bordo-plavi dresovi koje je klub nosio početkom i sredinom 2000-ih.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Želja za retro opremom neće im biti ispunjena ove sezone, ali postoji nada za narednu. To je u razgovoru za Srpski telegraf otkrio Predrag Vujović, direktor marketinga "parnog valjka".

- Znamo želje navijača, ali bordo-plavi dresovi trenutno su nemoguća misija zbog ugovora sa "Najkijem" i distribucije. Niko ne može da garantuje šta nas očekuje sa koronavirusom u narednih godinu dana, da li neko novo zatvaranje. Ipak, plan za bordo-plave dresove postoji i pokušaćemo da to implementiramo naredne sezone - rekao je Vujović.

Foto: Starsport
ALmami Moreita u bordo-plavom dresu

Kolege iz košarkaškog kluba su uvele retro garnituru iz legedarne 1992. godine kada su postali prvaci Evrope u Istanbulu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zoran Stevanović u trofejnoj sezoni Partizana

Član tog trofejnog sastava Zoran Stevanović je oduševljen novim-starim dresovima:

- Čuo sam da imaju u planu da vrate dresove iz 1992. i mislim da bi to bila odlična stvar. Ipak je te godine osvojen najvažniji trofej u istoriji kluba i to je za sve nas bio sveti dres. Tako da verujem da bi sadašnji igrači imali motiv više za borbu ako bi nosili ovaj dres jer svi znamo koliko je on značio nama i klubu - jasan je Stevanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading