EPSKI REZULTAT ZA SRPSKU ATLETIKU: Ivana IZNENADILA Evropu!

Autor:

Sport

16.07.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dan za srpsku atletiku.

RepublikaFoto: Pixabay
Ilustracija

Srpska atletičarka Ivana Ilić osvojila je srebrnu medalju na juniorskom Evropskom prvenstvu u atletici i to na trci na 100 metara.

Ilić je u finalu ostvarila vreme od 11,42 sekunde, i tako je postala prva sprinterka u istoriji Srbije, koja je osvojila medalju na Evropskom prvenstvu.

Još uvek sam pod velikim utiskom, ne znam ni šta bi rekla osim da sam jako srećna. Zahvalna sam svima na podršci, pogotovo mom trenerku Draganu Dukancu. Drago mi je što sam bila u prvoj stazi i što sam gledala samo sebe i trčala svoju trku. Ispalo je i bolje nego što smo očekivali. Nadam se da su svi ponosni - rekla je Ilić, a preneo je Srpski atletski savez.

Ona je tokom cele trke bila u prednosti, ali ju je u poslednjih 20 metara prestigla takmičarka iz Republike Irske Rasidat Adeleke (11,34), dok je bronzanu medalju osvojila Džoj Eze iz Velike Britanije (11,44).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading