VELIKE MINE ČEKAJU CRNO-BELE: Ovo su potencijalni rivali Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija!

Autor:

Sport

16.07.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u 2. kolu Lige konferencija igraju protiv Dunajske Strede, a pre dvomeča, u ponedeljak, biće održan žreb i za treće kolo kvalifikacija.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan će na tom žrebu biti među nosiocima, a sada su poznata imena svih potencijalnih rivala srpskog šampiona.

Među potencijalnim timovima nalazi se i nekoliko velikih mina poput ruskog Rubina, švajcarske Lozane, turskog Trabzona i holandskog Vitesea. Svi ovi klubovi kvalifikacije kreću upravo od trećeg kola.

Partizan bi mogao da igra i protiv nekog od klubova iz bivše Jugoslavije, a ti timovi su: Hajduk Split, Osijek i Olimpija. Hajduk, Osijek i Olimpija, baš kao i Partizan, prvo moraju da prođu 2. kolo kvalifikacija. Splićani igraju sa kazahstanskim Tobolom, Osijek se sastaje sa poljskim Pogonom, dok Savova Olimpija ima na papiru najlakši zadatak, pošto joj je rival malteška Birkirkara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mogai bi da igra protiv Partizana... Savo Milošević

Osim spomenutih protivnika Partizan bi na žrebu mogao da izvuče i neke od sledećih klubova, a oni su: Soči (Rusija), Aberdin, Hibernijan (Škotska), Nju Sejnts (Vels), Spartak Trnava (Slovačka), Kolos, Vorskla (Ukrajina), Sivaspor (Turska), AGF (Danska), Domžale (Slovenija), Elfsborg (Švedska), Puškaš Akademija (Mađarska), Šljonsk (Poljska), Univerzitatea (Rumunija), AEL (Kipar), Vaduz (Lihtenštajn) i Slovačko (Češka).

Partizan prvi meč protiv Dunajske Strede igra u četvrtak u Humskoj, a utakmica će početi od 21 čas. Revanš je zakazan za 29. jul u Slovačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading