RECEPT ZA TITULU: Partizan mora da OTERA Natha

Autor:

Sport

16.07.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj čovek je uklet.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Verovatno najbolji fudbaler Partizana u poslednjih nekoliko godina je Bibras Natho, ali bez obzira na njegove sjajne partije u prethodne dve sezone, crno-beli nisu nijednom bili ni blizu titule.

Kapitena reprezentacije Izraela tokom čitave karijere prati takva priča.

Uvek je igrao za velike klubove, bio je standardan prvotimac i jedan od boljih igrača u ekipi, ali su mu titule izmicale iz ruku, osim jedne jedine sezone.

Foto: Tanjug/AP
Bibras Natho u dresu reprezentacije Izraela

Iskusni vezista (33) je karijeru započeo 2006. godine i prve četiri sezone je proveo u Hapoelu iz Tel Aviva sa kojim je uspeo da osvoji samo jedan nacionalni kup.

Potom se preselio u Rubin iz Kazanja sa kojim je za četiri godine osvojio Kup i Superkup Rusije.

Usledio je onda osmomesečni period u PAOK-u sa kojim nije osvojio ništa, da bi se onda vratio u Rusiju, ali u CSKA. Za "armejce" je nastupao u naredne četiri sezone i u tom periodu je osvojio jedinu titulu u karijeri, 2016. godine.

Foto: Starsport
Bibras Natho u dresu CSKA na meču sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope

Moskvu je zamenio Atinom gde je potpisao za ubedljivo najtrofejniji grčki klub, Olimpijakos, ali kao za baksuz, te sezone tim iz Pireja nije osvojio ama baš ništa.

Na kraju, na leto 2019. je Natho stigao u Humsku, ali tokom prve dve sezone u Partizanu nije osvojio ništa. U Superligi je dva puta bio vicešampion, dok je u Kupu Srbije oba puta gubio finale posle penala.

Dakle, na kraju se može zaključiti da, iako je Natho vanserijski igrač, nije čovek koga hoće titula, pa bi recept za Partizanov uspeh mogao da bude prodaja Izraelca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading