SRBIJA U SUZAMA: Preminuo čovek koji je otkrio Piksija

Autor:

Sport

16.07.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije je veoma potresen.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Čovek koji je u Srbiji bio poznat kao jedan od najvećih "lovaca na talente" Radisav Jovanović preminuo je u 93. godini.

Jovanović je svojevremeno "otkrio" Dragana Stojkovića Piksija, kada ga je uveo u prvi tim Radničkog iz Niša, a sada je baš taj klub podelio tužnu vest.

Juče je u 93. godini preminuo Radisav Jovanović Gibac. Jovanović je jedan od osnivača i dugogodišnji trener u omladinskoj školi Fudbalskog kluba Radnički. Kao trener se istakao u pronalaženju talentovanih dečaka, njihovom vaspitanju, te su ga sa pravom nazivali "lovac na talente". Dečaci iz fudbalske škole Radničkog, čiji je veliki talenat zapazio, a koji su kasnije postali vrsni sportisti su, između ostalih, Dragan Stojković Piksi, Slobodan Antić, Ljubiša Rajković, Saša Mrkić, Ivan Krstić Beli, Saša Stojanović Caki... U fudbalskoj školi Radničkog proveo je 35 godina i ostavio dubok i neizbrisiv trag. Fudbalski klub Radnički porodici upućuje iskreno saučešće - napisale su Nišlije.

Od njega se putem storija oprostio i Piksi.

Bata Rade, počivaj u miru - napisao je selektor Srbije.

Foto: Instagram printscreen/draganstojkovicpixy
Stori Dragana Stojkovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading