DELIJE NE MOGU DA DOČEKAJU PETAK: Sa Zvezdom je ODUŠEVIO u Ligi šampiona, a sada se VRAĆA na Marakanu!

Autor:

Sport

15.07.2021

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener koji je sa uspehom predvodio omladince crveno-belih u eliti najavio dugo očekivani derbi na početku prvenstva koji sa nestrpljenjem iščekuju i "Delije" i "Firmaši".

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Ðorđević očekuje čvrstu, disciplinovanu i borbenu igru svoje ekipe protiv Crvene zvezde na startu nove sezone Superlige.

Novosađani sezonu otvaraju sutra od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić“.


- Optimizam gradimo na tome što smo mogli da vidimo u pripremnom periodu. Momci od prvog dana treniraju jako dobro, pozitivni su, vlada dobra atmosfera. Tim je renoviran, potrebno je malo i strpljenja, pošto smo napravili balans između iskusnijih i mlađih igrača - rekao je Ðorđević za klupski sajt.
RepublikaFoto: Starsport
Đorđević se oglasio pred gostovanje aktuelnom prvaku Srbije

- Osim utakmice protiv Maribora u kojoj sam morao da promešam sastav, bili smo maksimalno disciplinovani i zato ne vidim razlog da i u prvom kolu protiv Crvene zvezde ne odigramo najbolje što umemo. Imamo privilegiju da igramo u prvom kolu na „Marakani“ gde će biti dosta publike, koja se vraća na stadion. Očekujem da momci izađu hrabro kao što smo igrali i do sada - zaključio je Ðorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading