VISOK LET GOLUBOVA: Spartak se OZBILJNO pojačao pred start nove sezone!

Autor:

Sport

14.07.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaš Spartak je rešio da dodatno pojača odbranu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Velika pojačanja u Subotici

Subotičani su doveli desnog beka Milana Jezdimirovića i levog beka Slađana Rakića. Kapiten Zlatibora, najtraženiji desni bek u ovom prelaznom roku, ima novu sredinu.

Bio je viđen u Radničkom iz Niša i Mladosti iz Lučana ipak završio je na severu zemlje. Spartak je bio najbrži i popularni Jezdo, pred generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Subotice Tadijom Stantićem potpisao je ugovor na tri godine. Skauti Spartaka prate Jezdimirovića već dve sezone.

On i Rakić danas su predstavljeni u klubu a zadovoljan je bio i legenda kluba Vladimir Torbica koji je i predstavio pojačanja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Siguran sam da sam napravio sjajan potez. Puno igrača koji su kasnije napravili sjajne internacionalne karijere igralo je baš u Spartaku. Imaju odličnu upravu i sjajnog trenera, dosta sam ih pratio na pripremama na Zlatiboru. Uslovi su fenomenalni i jedva čekam da počnemo zajedno da osvajamo superligaške bodove. Koristim priliku i da se zahvalim ljudima iz FK Zlatibor gde sam proveo divne trenutke, posebno treneru Ristanoviću, predsedniku Raduloviću i sekretaru Zlatiću. Sada su na redu nova superligaša dokazivanja i verujem da ćemo biti hit u ovom prvenstvu - poručio je Jezdimirović, koji je ugovor na tri godine potpisao u pratnji menadzera Slobodana Đurića.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tekst potpisa

Spartak u prvom kolu igra za vikend kući protiv niškog Radničkog od 18.55.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading