ŠTA ĆE BITI SA DVOMEČOM? Partizanov evropski rival u RATU sa VLADOM!

Autor:

Sport

11.07.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizan u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igraće protiv Dunajske Strede.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Partizan će u prvom meču igrati kod kuće 22. jula, a onda sedam dana kasnije sledi gostovanje u Slovačkoj.

Dunajska Streda u ovim trenucima nalazi se u pravom, malom ratu sa slovačkom vladom. Klub se oglasio saopštenjem na svom sajtu povodom toga.

Dragi vlasnici sezonskih karata, članovi žuto-plave porodice,

Iako je prošla sezona bila najuspešnija u istoriji DAC-a, pošto smo uspeli da oborimo niz rekorda - drugo mesto u ligi značilo je povratak na evropsku kup scenu - naš klub prolazi kroz veoma izazovno razdoblje. Prošle godine smo veći deo utakmica odigrali bez navijača, što nas je dovelo u mnogo nepovoljniji položaj u odnosu na druge klubove. Klub je izgubio ne samo značajan deo prihoda, već i odštetu od države, jer je DAC bio jedan od klubova koji je dobio najmanje. U takvoj situaciji ulazimo u novu sezonu.

Želeli bismo da zatvorimo sve obaveze iz prošle sezone, pa pokušavamo da obeštetimo sve vlasnike sezonskih karata, ali istovremeno želimo da se njihov broj održi i u ovoj neizvesnoj situaciji. Tražili smo rešenje za završetak prošle sezone na najpravedniji mogući način.

Želimo da naglasimo da je naš klub učinio sve da se tribine ponovo popune. Nažalost, ljudi na položajima koji donose odluke odbili su sve naše predloge. Aktuelna slovačka vlada nepravedno kažnjava vrhunski sport i sve ljubitelje sporta.

Predlažemo mogućnost da nadoknadimo one utakmice prošle sezone kojima navijači nisu mogli da prisustvuju zbog ograničenja. Međutim, naš primarni cilj je da vas zamolimo da i dalje podržavate DAC kupujući sezonsku kartu za novu sezonu 2021/22, čak i uz sve popuste koje naš klub pruža lojalnim vlasnicima sezonskih karata. Za novu sezonu samo vlasnici sezonskih ulaznica iz prošle sezone mogu kupiti trajnu kartu; za ostale navijače trenutno nismo u mogućnosti da pružimo ovu opciju. Čineći to, takođe pokušavamo da nateramo članove žuto-plave porodice koji su nas do sada podržavali kupovinom stalne karte da osete našu zahvalnost. U skladu sa svim merama pandemije, trajni vlasnici karata imaće prioritetno pravo da učestvuju na sastancima našeg tima, dok će druga mesta - ako propisi to dozvoljavaju - biti popunjena jednokratnim kartama.

Molimo sve navijače DAC-a da razumeju i sa verom u njihovu stalnu podršku idemo u sledeću sezonu našeg kluba. Hajra DAC - stoji u saopštenju piše u saopštenju, posle kog će biti zanimljivo videti u kojoj meri će biti popunjene tribine njihovog stadiona tokom revanš-meča sa Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading