DRAMA U GRACU: Majstorija Bena, Borjan odbranio PENAL, pa ŠOK za crveno-bele!

Autor:

Sport

08.07.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma uzbudljiv susret u Austriji završen bez pobednika.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Šturm - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Šturma u Gracu rezultatom 1:1 (1:0) u poslednjem kontrolnom meču na pripremama u Austriji.

Crveno-beli su poveli preko Bena u 11. minutu, ali su u drugom poluvremenu dosuđena čak dva penala za Austrijance. Prvi je odbranio Milan Borjan, i to Janšeru, a u 83. minutu precizan sa 11 metara bio je Kiteišvili koji je postavio konačan rezultat.

Bila je to odlična provera za četu Dejana Stankovića. Prvak Srbije je poveo preko napadača sa Komorskih Ostrva, koji se ubacio iza leđa odbrane, zaobišao je i golmana Šturma i rutinski zatresao mrežu.

Osim gola, u prvom delu igre viđene su brojne prilike na obe strane, ali se rezultat nije menjao. Početak drugog poluvremena obeležila je odbrana Milana Borjana, a Austrijanci su "kidisali" na Zvezdin gol sve dok nisu poravnali rezultat.

Crveno-beli su u završnici imali dve sjajne šanse za pobedu. Prvu je propustio Falko, a u nadoknadi vremena Stanić je uputio razoran šut ka golu Šturma, ali je golman Marić efektnom paradom sprečio poraz svoje ekipe.

Podsećanja radi, Crvena zvezda novu sezonu započinje superligaškim okršajem sa Vojvodinom 16. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading