(VIDEO) POMAŽEM LUNI, POSVEĆEN SAM DEDA! Oglasio se Gagi Đogani i prvi put otkrio sve o odgajanju unuke Mie!

Autor:

Zabava

08.07.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio sve šta se dešava u kući!

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Gagi sa Lunom i Markom

Luna Đogani i Marko Miljković dobili su ćerku Miu 15. juna, a svoje utiske o unuci prvi put je podelio sa javnošću i Gagi Đogani.

Mala Mia je već postala prava mezimica u porodici Đogani, a ponosni roditelji se ne odvajaju od nje. Ni Marko, ali ni Gagi ne ostavljaju Lunu samu sa bebom na duži vremenski period u toku dana, pa tako u njihovoj kući vlada prava harmonija od kad je stigla prinova.

– Slađu bebu nikad nisam video – kaže Gagi fascinirano, a zatim je ispričao i kako novopečeni mama i tata funkcionišu kao roditelji, da li im on pomaže.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gagi

 Zavoleo sam je mnogo, lud sam za bebom. Ima crnu kosicu, ma ista je Marko. Mnogo je slatka, kao nacrtana je. Kad skupi ručice, slatka je kao med – dočarava Gagi koliko ga je unuka osvojila.

– Pomažem Luni, ali joj najviše pomaže Marko. Ne ostavljamo je samu, on čak otkaže neke obaveze da bi bio s njima. Ja sam joj rekao da uvek može da zove tatu da joj pomogne, pa sam juče tako bio na dva i po sata dok Marko nije došao. Oni se odlično snalaze, a Luna voli sve sama oko bebe da radi i mnogo uživa u tome. I oni su zgranuti koliko ih je Mia osvojila. Kad je ostave da spava, na dva minuta idu u sobu da je vide i provere da li je sve kako treba – otkriva Đogani simpatične porodične momente i dodaje da se sa dolaskom bebe sve promenilo, piše 24/7

 Potpuno je druga priča otkako se Mia rodila. Oni su dobro organizovani. Beba je malo zamenila dan za noć na početku, ali su se na to malo navikli, a i ona se adaptirala. Važno je da je beba spokojna, dobrica je, baš samo ponekad zakmeči – dodaje Gagi ponosno.

Upitan je i da li se usudio da presvuče unuci pelenu i da li je hrani, ali kaže da joj vreme posvećuje na drugi način.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/printscreen
Gagi i Luna

– Bili smo nas dvoje u šetnji. Prošetam je u kolicima oko zgrade predveče kad nije vrućina. Takav sam bio i prema svojoj deci, posvećen. Sada iako sam deda ne volim medijski da se eksponiram. Tu su Luna i Marko, bebini mama i tata – zaključuje denser. On se osvrnuo kratko i na Luninu trudnoću, jer se sve vreme, kako kaže, brinuo da li će sve biti u redu.

– Ne mogu da kažem da sam hipohondar, ali sam se za Lunu mnogo plašio da se ne zarazi koronom tokom trudnoće, da negde ne padne da se povredi… A onda, od kad se porodila u meni je proradilo ludilo i ogromna ljubav prema unuci – zadovoljno je ispričao.

Podsetimo, kada je Luna otišla na porođaj 15. juna, Gagi je lepe vesti čekao sa zetom Markom u njihovom stanu.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO: Rialdina majka progovorila o ćerkinoj vezi sa Kenanom i otkrila sve detalje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

08.07.2021 21:19

Šta Gagi zna da pomogne? Izgubljen je.